Aanmelden Whatsapp-groep

Buurtpreventie via de Whatsapp bestaat al enkele jaren en is eigenlijk al over heel Nederland uitgerold. Ook in de gemeente Zundert/ Park Wernhoutsburg werken we graag met whatsapp.

Wat vragen wij van u.

Na aanmelding vragen wij u nadrukkelijk om zich niet zomaar weer af te melden om u later toch maar weer aan te melden. Soms is het (onnodig) plaatsen van berichten en reacties door leden een bron van ergernis en het kan inderdaad voorkomen dat er voor uw gevoel onnodige berichten worden geplaatst dat beseffen we heel goed. Als u zich stoort aan meldingen of reacties op meldingen neem dan even contact op met de coördinator van uw whatsapp-groep voor u besluit de groep te verlaten.
Als de coördinator van de whatsapp-groep een bericht plaatst is dat veelal op verzoek van de Politie, Veiligheidsregio, de BPZ Beheersgroep of het beheer van het Wernhoutsburg. Wij doen echt ons best om onnodige meldingen te voorkomen en vragen soms daarom aan leden om onnodige berichten en/of opmerkingen te verwijderen.

Wilt u zich aanmelden voor deze Buurt whatsapp-groep dan kunt u dit doen via de onderstaande knop. Het kan soms even duren voor dat we toestemming hebben om u aan de groep toe te voegen, een aanvraag verloopt namelijk via de stuurgroep buurtpreventie Zundert en de Politie.

Zodra wij u mogen toevoegen ontvangt u hiervan bericht via de whatsapp en een PDF met daarin de spelregels voor de whatsapp groep. Deze regels zijn gemaakt om de rust in de groep een beetje te kunnen bewaken.

Letwel: als u in de instellingen van whatsapp bij instellingen>Privacy>Groepen>wie kan mij toevoegen niet op ‘iedereen’ heeft staan kunnen wij u niet toevoegen, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een link zodat u deze handeling zelf kunt verrichten. Deze link heeft een beperkte duur van geldigheid.