Ga naar de inhoud
Home » Aanmelden Whatsapp-groep

Aanmelden Whatsapp-groep

Buurtpreventie via Whatsapp bestaat al enkele jaren en dat is eigenlijk al over heel Nederland uitgerold. En ook in de gemeente Zundert/Wernhoutsburg werken wij in verband met de snelheid daarvan graag met whatsapp.

Wat vragen wij van u.

Na het aanmelden en accepteren vragen wij u nadrukkelijk om zich niet zomaar weer af te melden om u later toch maar weer aan te melden. Soms is het (onnodig) plaatsen van berichten en reacties daarop door leden een bron van ergernis en het kan inderdaad voorkomen dat er voor uw gevoel onnodige berichten worden geplaatst, dat beseffen we heel goed.
Als u zich stoort aan meldingen of reacties op meldingen neem dan even contact op met de coördinator van uw whatsapp-groep voor u besluit de groep te verlaten.
Als de coördinator van de whatsapp-groep een bericht plaatst dan is dat veelal op verzoek van de Politie, Veiligheidsregio, de BPZ Beheersgroep of het beheer van het Wernhoutsburg. Wij doen echt ons best om onnodige meldingen te voorkomen en vragen daarom soms aan leden om onnodige berichten en/of opmerkingen te verwijderen.

Wilt u zich bewust aanmelden voor deze Buurt whatsapp-groep dan kunt u dat doen via de onderstaande knop. Soms kan het even duren voor er toestemming is om u aan de whatsapp-groep toe te voegen, een aanvraag verloopt namelijk via de stuurgroep van de buurtpreventie Zundert en de Politie.

Zodra wij uw bericht hebben ontvangen om u te mogen toevoegen dan ontvangt u hiervan bericht via whatsapp en een krijgt u een PDF met daarin de spelregels voor deze whatsapp groep. Deze regels zijn gemaakt om de rust in de groep een beetje te kunnen bewaken.

Letwel: als u in de instellingen van whatsapp bij instellingen>Privacy>Groepen>wie kan mij toevoegen niet op ‘iedereen’ heeft staan dan kunnen wij u niet toevoegen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een link zodat u deze handeling zelf kunt verrichten. Deze link heeft een overigens een beperkte duur van geldigheid.