Ga naar de inhoud
Home » Extra toezicht nodig?

Extra toezicht nodig?

Extra toezicht nodig?


Op uw verzoek en in nauw overleg met de stuurgroep Buurtpreventie Zundert kunnen wij uw woning tijdelijk extra in de gaten houden. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens een trouwerij, uitvaart of een andere gebeurtenis. In elk geval een gebeurtenis waarbij het algemeen bekend is dat u op een dag voor langere tijd afwezig bent. U kunt dan een beroep doen op de buitengewoon preventisten van de groep Zundert-Wernhoutsburg. De stuurgroep en de coördinator beoordelen samen de aanvragen en bekijken of er op die dag buitengewoon preventisten beschikbaar zijn. Deze bijzonder preventisten ontvangen een door u te betaling vrijwilligersvergoeding van 25,00 euro per persoon per dagdeel. De buitengewone preventisten houden uw omgeving opvallend in de gaten. 

Alarmkoffer

Ook is het mogelijk om een alarmkoffer met beveiligingsapparatuur te huren. Een alarmkoffer bevat een bewegingssensor, luid-alarm en een doormelder naar de alarmcentrale. Informatie over deze alarmkoffer.

Aansprakelijkheid

De (buitengewoon-)preventisten/preventiemedewerkers van de buurtpreventie, medewerkers, stuurgroep, coördinatoren en de gemeente Zundert dragen geen enkele verantwoording en zijn dus ook nooit aansprakelijk te stellen in het val er onverhoopt toch iets mocht gebeuren. Gebruik maken van onze diensten is altijd op uw eigen verantwoording. Wilt u zich verzekeren van 100% veiligheid dan moet u contact opnemen met een beveiligingsbedrijf.