Extra toezicht nodig?

Extra toezicht nodig?


Op uw verzoek en in nauw overleg met de stuurgroep Buurtpreventie Zundert kunnen wij uw woning tijdelijk extra in de gaten houden, dit kan bijvoorbeeld tijdens een trouwerij, uitvaart of andere gebeurtenis waarbij het algemeen bekend is dat u op een dag voor langere tijd afwezig bent. In dat geval kunt u een beroep doen op de buitengewone preventisten van de groep Zundert-Wernhoutsburg, de stuurgroep en de coördinator beoordelen samen de aanvragen en kijken of er op die dag buitengewone preventisten beschikbaar zijn, deze bijzonder preventisten ontvangen een door u te betaling vrijwilligersvergoeding van 25,00 euro per persoon per dagdeel. De buitengewone preventisten houden dan uw omgeving opvallend in de gaten. 

Alarmkoffer

Ook is het mogelijk om een alarmkoffer met beveiligingsapparatuur te huren, een alarmkoffer bevat een bewegingssensor, luid-alarm en een doormelder naar de alarmcentrale. Informatie over deze alarmkoffer.

Aansprakelijkheid

De (buitengewoon-)preventisten/preventiemedewerkers van de buurtpreventie, medewerkers, stuurgroep, coördinatoren en de gemeente Zundert dragen geen enkele verantwoording en zijn dus nooit aansprakelijk te stellen mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, ook privé zijn ze niet aansprakelijk te stellen als u gebruik maakt van de service “extra toezicht”. Gebruik maken van onze diensten is altijd op uw eigen verantwoording. Wilt u zich verzekeren van 100% veiligheid dan moet u contact opnemen met een beveiligingsbedrijf.